Korosztályos eredmények a hétvégéről

Május 4 és 5. között újra pályára léptek csapataink a labdarúgó- és futsalbajnokságok soros játéknapjain. A hétvégét vegyes összképpel zártuk.

MLSZ Regionális Futsal U19 Dél-Keleti csoport

21. forduló

Tiszaföldvár SE – Nagykáta SE 6–3 (3–2)

Tiszaföldvár, 20 néző. Vezette: Vajda Z. S., Szekeres F. Gy.
NAGYKÁTA SE: Lótos D. – Pozsonyi Sz., Pozsonyi T., Rafael Z., Turza B. Csere: Marton M. Edző: Kelemen István.
GÓL: Falusi N. (2), Szécsi R., Gonda R., Czakó K., Márkus O., ill. Turza B.
SÁRGA LAP: Gonda R.
KELEMEN ISTVÁN: – Egy nagyszerű szezonon vagyunk túl, összeségében elégedett vagyok. Sajnos a három perccel a vége előtt kezünkben volt a bronzérem is, de a büntető a kapufán csattant. Ezt követően 19-re lapot húztunk, sajnos nem az alsó volt alatta. Le a kalappal a srácok előtt, amit a nap folyamán nyújtottak mind hozzáállásban, mind alázatban! Nincs tragédia! Első futsalos évünkben egy régiós negyedik hely. Büszke vagyok a fiúkra! Most már csak a labdarúgó-bajnokságra kell koncentrálnunk és elérnünk kitűzött céljainkat. Hajrá, Nagykáta!

 

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport, alsóház

11. forduló

Nagykáta SE – Törökbálint 1–1 (1–0)

Nagykáta, 30 néző. Vezette: Stefkó F. (Mohácsi I., Méreg I.)
NAGYKÁTA SE: Solti Á. 6 – Krajcz D. 6 (Göblyös B. 6), Gyevát Á. 7, Danka H. 7, Hernádi Á. 6 (Mizsei M. 6) – Vankó M. 6, Varga B. 8, Papp K. 7, Szarvas N. 6, Gáspár L. 6 – Bartucz B. 6. Edző: Fényes Nándor.
GÓL: Papp K., ill. Lakatos B. G.
SÁRGA LAP: Gáspár L., ill. Hummel B., Konkoly Cs., Lendváry Gy.
FÉNYES NÁNDOR: – A mérkőzésen 70 percig a mi akaratunk érvényesült. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiből csak egyet sikerült értékesítenünk, majd a 70. percről következett egy kiegyenlített párharc a pályán és ahogy lenni szokott a futballban mi ziccert hagytunk ki, a kapus előre vágta a labdát majd egy megpattant lecsorgó lövésből kaptunk egy potya ízű gólt. Így sajnos azt kell mondjam, hogy a mai napon elveszítettünk két pontot. Ami pozitívum a 70 percig mutatott játék mellett, hogy voltak egészen nagyszerű egyéni teljesítmények. A helyzetek értékesítését viszont gyakorolnunk kell.

 

MLSZ regionális U13 alap Közép A-csoport, alsóház

7. forduló

Kecskeméti LC – Nagykáta SE 13–0

Kecskemét, 20 néző. Vezette: Marton R.
NAGYKÁTA SE: Gulácsy Hubinger B. – Szekeres Gy., Rimóczi B., Zsemle Zs., Szántai Á., Majoros Z., Pintér V., Tóth Sz., Kutka A. Edző: Nemes Richárd.
GÓL: Csikai V. (5), Gál J. (2), Horváth Sz. (2), Fülöp Á. (2), Téti Zs., Polgár L.
NEMES RICHÁRD: – Sajnos ebben a hőségben cserék nélkül, kicsivel több, mint 11 éves átlagéletkorral játszani rendkívül nehéz feladat volt. Ennek ellenére büszke vagyok a srácokra, amiért küzdöttek és hajtottak, amíg bírták. Reméljük, jövő héten nagyobb létszámban tudunk kiállni, és végre a szerencse is mellénk pártol majd, hogy pontot vagy pontokat szerezhessünk, mert már megérdemlik a fiúk a sikert.

 

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport, alsóház

7. forduló

Kecskeméti LC – Nagykáta SE 4–3

Kecskemét, 20 néző. Vezette: Csorba G.
NAGYKÁTA SE: Tóth M. – Unyi B., Gáspár L., Stégner B., Borhi-Bodócs B., Dezső Z., Czakó M., Varga B., Nagy G. Edző: Menyhárt Gábor.
GÓL: Tatár B., Bernard M., Cséplő Z., Bence K., ill. Dezső Z., Czakó M., Varga B.
SÁRGA LAP: Gáspár L.
MENYHÁRT GÁBOR: – Gratulálok mind a kettő csapatnak, kiélezett jó iramú mérkőzést játszottunk a nagy melegben. A fiúk hozták a múlt heti hozzáállást és kidolgozott helyzettel nem volt hiány. A befejezésében nem voltunk ott fejben és az a bizonyos utolsó passz hiányzott. Csináljuk tovább. Csak így tovább.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Veresegyház - Nagykáta
2024/05/26
17:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya