U7: Gödi és felcsúti siker mellett ügyesen szerepeltek csapataink az I. Majális Kupán!

Május elsején első ízben rendeztünk saját szervezésben tornát. Ezúttal az U7-es korosztályban Gold és Silver csoporban 10-10 csapatot fogadtunk a rangos eseményre. Az ország különböző vármegyéiből (Fejér, Heves) is érkeztek vendégek, több nagy múlttal bíró egyesület is tiszteletét tette nálunk, grassroots körzetünket pedig a Tápiószecső képviselte. Egyesületünk U6-os és U7-es csapattal indult neki a délelőtti versenynek.

U7-es csapatunk a Gold csoportban játszott, és 4 csoportmérkőzésen remek eredményeket ért el, így az elődöntőbe kvalifikálta magát. Ott a Göd nagy falatnak bizonyult, így bronzmérkőzést játszottak a fiúk. Elképesztő lelkesedéssel, odaadással 3–3-as eredménnyel zártak a Ferencvárosi TC ellen, ami után a büntetők következtek, ott viszont az FTC volt szerencsésebb, így fiaink a negyedik helyen zártak.

Nagykáta SE – Szolnoki MÁV FC 3–2
Nagykáta SE – Eger SE 6–3
Nagykáta SE – Mészöly Focisuli 2–4
Nagykáta SE – Abonyi KID FC 4–2
Nagykáta SE – Gödi SE 0–10
Nagykáta SE – Ferencvárosi TC 3–3 (büntetőkkel: 6–7)

A csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért Heigl Zalán kapott elismerő oklevelet és egyéni díjat.

A torna részletes eredménysora itt tekinthető meg: Majális Kupa - U7 GOLD – MeinTurnierplan.de

A torna végeredménye:
1. Gödi SE
2. Mészöly Focisuli
3. Ferencvárosi TC
4. Nagykáta SE
5. Szolnoki MÁV FC
6. Tehetség SE
7. Abonyi KID FC
8. Ceglédi VSE
9. Eger SE
10. FC Dabas

U6-os csapatunk a kezdeti megilletődöttség után felbátorodva játszott a csoportkörben, ahol végül nűanszon múlott a harmadik hely. A helyosztón a Tápiószecső várt a fiúkra, ahol izgalmas találkozón döntetlennel zártak a felek, így itt szintén büntetőkre került sor, amit a sárga-feketék abszolváltak végül.

Nagykáta SE U6 – Felcsút SE 1–15
Nagykáta SE U6 – Abonyi KID FC 6–5
Nagykáta SE U6 – Ceglédi VSE 1–5
Nagykáta SE U6 – Szolnoki MÁV FC fehér 4–4
Nagykáta SE U6 – Tápiószecső FC 2–2 (büntetőkkel 4–5)

A játéknapon nyújtott remek megoldásai után Molnár Kristóf kapott elismerést a torna zárásakor.

A torna részletes eredménysora itt tekinthető meg: Majális Kupa -U7 SILVER – MeinTurnierplan.de

A torna végeredménye:
1. Felcsút SE
2. Mészöly Focisuli
3. Szolnoki MÁV FC "kék"
4. Ceglédi VSE
5. Eger SE
6. Szolnoki MÁV FC "fehér"
7. Tápiószecső FC
8. Nagykáta SE U6
9. Abonyi KID FC
10. Tehetség SE

A korosztályért felelős szakemberünk az alábbiak szerint értékel:

TÓTH LÁSZLÓ: – Az U7-es gárdánál rengeteg pozitív elemet láttam a fiúktól, kisebb szerencsével fényesebb érem is lehetett volna, viszont ez ebben a korban ez nagyon másodlagos. Játékban a gödi mérkőzésünket leszámítva minden mérkőzésen maximálisan partiban voltunk az ellenféllel, sőt nagyon sok esetben uralták is a játékot a fiúk és ez az, ami igazán számít ebben a korosztályban. Egy nagyon erős mezőnyben sikerült rendkívül szép eredményt elérni. Gratulálok a csapatnak Az U6-os csapatuknak gratulálok a szép helytállásért az egyel idősebb korosztályban. Ismét tudtak újat és meglepetést okozni nekem, mindezt egy kiemelkedően erős tornán! Rettentő nagy elszántság, küzdeni akarás jellemezte őket! Nagyon büszke vagyok a látott teljesítményükre!

Szakmai vezetőnk egyfelől a rendezést, másfelől csapataink teljesítményét értékelte.

NÉMETH ISTVÁN:– Benyomásom szerint 20 rendkívül jó csapat vett részt a tornán, mely végig izgalmasan alakult. Rengeteg támogató szó, számtalan érzelem az, ami a pályán visszaköszönt a gyerekektől. Hasznos, tartalmas tapasztalatokat tudtak a játékosok gyűjteni az esemény során, ezúton köszönöm a kollégáknak, hogy meghívásunkat elfogadták, a szülőknek a nyitottságot, hogy a munka ünnepén a gyermekek fejlődését helyezték előtérbe. U7-es csapatunk borzasztó lelkesedéssel játszott a tornán, elképesztő volt nézni, ahogy mérkőzésről mérkőzésre feszegetik a saját határaikat, lépik át a fiúk komfortzónáikat. Emlékszem az őszi Forradalom Kupán játszott FTC elleni mérkőzésre, és láttam a mostani bronzmérkőzést is. Le a kalappal, óriási fejlődésen mentünk át! U6-os fiaink kezdetben félénkebben, aztán oldottan, élvezve a játékot kis híján még előrébb végezhettek volna, noha alapelveinket, játékfelfogásunkat láttam visszaadni tőlük. Nagy köszönet a szülői közösségnek, az egész napos, fáradhatatlan szurkolásért, a játékosok mellett nekik is nagy dícséret!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Biatorbágy
2024/05/18
17:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya