Friss hírek

Vármegye I.: igazi hatpontos mérkőzésen fogadjuk a Viaduktot

Vármegye I.: igazi hatpontos mérkőzésen fogadjuk a Viaduktot

  Május 18-án, szombaton délután a Pest...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Május 11-12-én, szombaton és vasárnap valamennyi bajnoki...

Vármegye I.: értékes pontot hoztunk el Dunakesziről

Vármegye I.: értékes pontot hoztunk el Dunakesziről

Május 11-én, szombaton délután Dunakeszire látogatott...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Az előttünk álló hétvégén számos...

2024-ben is megrendezzük napközis focitáborainkat!

2024-ben is megrendezzük napközis focitáborainkat!

Az idei nyáron két turnust hirdet meg sportegyesületünk, melyben...

Sikeresen lezajlott az első Tavaszi Focitábor!

Megközelítőleg negyven jelentkezővel indult el az első ízben megrendezett, kétnapos Tavaszi Focitáborunk. Az 5-11 év közötti játékosaink közül rengeteg jelentkező futott be hozzánk az áprilisi eleji táborra, sőt grassroots egyesületekből is jó néhányan jelentkeztek a környéken egyedi táborunkba!

A tábor húsvét után, kedden startol el, amikoris a délelőtt során a sportcsarnokba utaztunk, ahol játékos, egyéni fejlesztésen vettek részt a fiatalok, ismerkedve a futsal játékkal és labdával. Rengeteg 1v1 játékhelyzetet próbáltunk ekkora a gyerekek számára kreálni, ahol a kreativitásuk kibontakozhat. A sportpályára visszaérkezve a Betyár Tanya Kajálda napi menüjét fogyasztották el a fiatalok, pótolva az energiákat. A délután során két játékos verseny feladattal készültek fel a gyerekek az egymás közötti mérkőzésekre, ahol az azonos korosztályú játékosok rengeteget tudtak játszani, noha az időjárás rövid időre megszakította azt.

Második napunkon végig a sportpályán voltunk, ahol a megérkezést követően 4 csapatban kellett címert, indulót és csapatnevet kiötletelni a fiúknak. Ezen csapatok az egész nap során versengtek önmagukkal és egymással. Következhetett a pálya, ahol sorversenyek mellett csapatversenyekre is sor került, méghozzá úgy, hogy abban a kisebbektől a nagyobbakig lehetett kihívást találni. Az ízletes ebédet követően egy kérdéssort és egy képkvízt kaptak a fiatalok, mely nagy-nagy megpróbáltatás elé állította őket, ám rendkívül odaadóan próbálták önmagukból a maximumot kihozni. A napzáró foci előtt egy olyan vetélkedő várt a gyerekekre, ahol futballal kapcsolatos erőpróbákra, versengésre késztettük a fiúkat. Volt lufihajsza, akadt, hogy a pingpong labdára volt szükség, de kellett a társ bizalma is, amikor folyamatosan levegőben kellett tartani a lufit fejjel. A zárófocit követően valamennyi gyermek csuklószorítóval és nyaksállal gazdagodott, így immár különböző kiegészítő ruházaton is - bízunk benne - büszkén viselik egyesületünk felszerelését!

A próbának induló esemény, aligha marad félbe! Köszönjük ezt a csodás két napot!

Az eseményen kézült képeket IDE kattintva tekinthetik meg.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Biatorbágy
2024/05/18
17:00

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya