Friss hírek

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Április 27-én, szombaton délután a Pest vármegyei I....

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Április 26-án, pénteken reggel újra...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Utánpótlás: március 16-ai eredmények

Március 16-án, szombaton U12-es és U13-as csapatunk Dabasra, míg U16-os egyletünk Törökbálintra utazott. 

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport, alsóház

1. forduló

METON-FC Dabas SE – Nagykáta SE 6–2

Dabas, 20 néző. Vezette: Mohácsi I.
NAGYKÁTA SE: Szarvas M. – Unyi B., Gáspár L. L., Tóth Sz. I., Nagy G., Dezső Z., Czakó M., Varga B., Kutka A. Cserék: Tóth M., Vadász S. G. Edző: Menyhárt Gábor.
GÓL: Pintér B. (2), Demeter Zs. (2), Mráz M., Hegedűs B., ill. Czakó M. (2).
SÁRGA LAP: Varga B.
KIÁLLÍTVA: Tóth Cs. (Dabas) a 76. percben.
MENYHÁRT GÁBOR: – Ezen a napon egyforma erőkből álló csapatok csaptak össze. Sajnos megint otthon maradtunk az első 30 percben és így utólag ezt sajnálom, mert máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés. Egyéni hibákból kaptunk négy gólt és ez sajnos nagyon sok. Ezen kell javítani és emellett voltak szép támadások, amit láttam a fiúktól és amiket kértem tőlük azokat nagy részben vissza is adták. Lesz ez még jobb is, megyünk tovább. Gratulálok a Dabas csapatának a győzelemhez!

 

MLSZ regionális U13 alap Közép A-csoport, alsóház

1. forduló

METON-FC Dabas SE – Nagykáta SE 9–0

Dabas, 20 néző. Vezette: Mohácsi I.
NAGYKÁTA SE: Gulácsy-Hubinger B. – Kármán E., Lengyel B., Zsemle Zs., Szécsi V., Borhi-Bodócs B., Szántai Á., Majoros Z., Kutka A. Edző: Nemes Richárd.
GÓL: Tóth Cs. (5), Szabó A. (3), Malecz M.
SÁRGA LAP: Röck B., MAlecz M., ill. Szécsi V., Szántai Á.
KIÁLLÍTVA: Tamás Á. (Dabas) az 51. percben.
NEMES RICHÁRD:– Ezen a mérkőzésen sajnos lassan indultunk, és az első 20 percben még nem sikerült felvennünk az ellenfél tempóját. Ez nagyon megnehezítette számunkra a dolgokat, és ebből a helyzetből már nehéz volt visszajönni. A második 20 percben már láthattunk néhány pozitívumot, amikor néhány edzésen gyakorolt elemünk visszaköszönt a játékban. A harmadik 20 percben már sikerült szép támadásokat felmutatnunk, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk. Az utolsó 25-30 percben, pedig nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt sem. Az út elején járunk, és örülök, hogy láthatóak voltak az edzéseken gyakorolt elemek, de fel kell gyorsítanunk a tanulási folyamatot. Koncentráltabbnak kell lennünk és fokoznunk kell az erőfeszítéseinket a szoros emberfogás és a gólszerzés terén. Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy a csapatunk fejlődni fog és tovább fogunk haladni a megfelelő irányba.

 

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport, alsóház

4. forduló

Törökbálint – Nagykáta SE 6–2 (3–1)

Törökbálint, 30 néző. Vezette: Stefkó F. (Józsa F., Varga A. M.)
NAGYKÁTA SE: Riczu Z. 5 – Kovács B. 5 (Gáspár L. 5) Meszlenyi R. 4, (Varga B. 6) Gyevát Á. 5, Hernádi Á. 6 (Krajcz D. 6) – Bartucz B. 5., Udvari M. 6, Danka H. 7, Papp K. 5, Vankó M. 6 – Szarvas N. 7. Edző: Fényes Nándor.
GÓL: Hummel B. (2), Lenkey B. (2), Buzády B., Vajda Cs., ill. Danka H., Gáspár L. D.
SÁRGA LAP: Lenkey B., Buzády B., ill. Gyevát Á.
FÉNYES NÁNDOR: – Sajnos több összetevős oka van a csúfos vereségünknek. Egyrészt a ceglédi mérkőzésünkön is tevékenykedő játékvezető véleményem szerint ismét aktívan belenyúlt a mérkőzésbe. Az első kapott gólunknál ellenfelünk két játékosa is lesen volt, az asszisztens jelzett, majd a játékvezető, aki le volt maradva az eseményről felülbírálta a vonalban helyezkedő kollégája ítéletét és továbbot intett tévesen. Az ellenfelünk hátulról agyonrúgta a játékosomat a sárga lap elmaradt, nálunk közel sem durva szabálytalanságért lapot osztott. Az ellenfelünk mezőnyjátékosa két kézzel ütötte ki a labdát a tizanhatoson belül, a játékvezető szerint ez sem ért tizenegyest. A másik oka a vereségünknek a védő alakzatunk ámokfutása, míg a labdabirtoklás a javunkra a mérkőzésen 80-20% volt, addig a belső védőink ajándékba osztogatták a törökbálinti csatároknak a gólpasszokat. A harmadik fő oka az ellenfelünk anti futballja volt, akik, ha megszerezték a labdát nem csináltak semmi mást csak előre vágták a labdát aztán jöttek a már említett védőink. Dühítő és bosszantó vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, ahol mi domináltunk az ellenfelünk meg gólokat lövöldözött.

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya