Friss hírek

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 26. és 28. között újra pályára...

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Április 27-én, szombaton délután a Pest vármegyei I....

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Április 26-án, pénteken reggel újra...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Egy gombostűt sem lehetett leejteni a 2. az Év Nagykátai Labdarúgója Gálán

2024. február 21-én, szerda késő délután került sor a 2. az Év Nagykátai Labdarúgója Gála elnevezésű eseményükre, ahol a 2023-ban kiemelkedően teljesítő játékosait díjazta klubunk. A rendezvénynek a helyszíne a tavalyihoz hasonlóan a Nagykátai Művelődési Központ volt.

A 17 órakor kezdődő ünnepségre zsúfolásig megtelt a művelődési ház nagyterme. Ezúttal 18 egyéni és egy csapatdíj került kiosztásra. A legfiatalabb díjazott 6, míg a legidősebb labdarúgó 19 esztendős volt!

Az esemény díszvendége id. Lisztes Krisztián, korábbi 49-szeres válogatott (2-szeres magyar-, 1-szeres német bajnok; 2-szeres Magyar Kupa és 2-szeres Német Kupa győztes; Intertotó-kupa győztes) labdarúgó volt, aki a díjátadásban is segítségünkre volt!

A programot az esemény háziasszonya, Simon Eszter nyitotta meg. Köszöntője után a Nagykáta Városi Kórus közreműködésével a megjelentek közösen énekelték el a Himnuszt, ezt követően az énekkar további három dallal szórakoztatta a jelenlévőket.

Az esemény elején Dorner Gábor, Nagykáta Város polgármestere osztotta meg ünnepi gondolatait a jelenlévőkkel, majd kezdődött a díjeső!

Az első díjat az U17-es csapat vehette át a színpadon. A tél folyamán a 13. Serdülő Pest Vármegyei Futsal7vége, B-csoportjában a harmadik helyen zártak Fényes Nándor tanítványai. A harmadik helyen végzett csapat tagjai: Bartucz Benjámin, Danka Hunor, Hernádi Álmos Noel, Krajcz Dániel, Lótos Donát Márk, Meszlenyi Richárd, Papp Kende, Solti Ádám, Szarvas Norbert, Sztanó Zsolt, Udvari Mátyás, Varga Barnabás. Felkészítő edző: Fényes Nándor.

Az egyéni díjak sorát egy különdíj nyitotta. Kiváló helytállásért, (sport)emberi magatartásáért jutalmazta a klub Lótos Donát Márkot. Majd következhettek év labdarúgó. Először a hölgyek, Csigai Réka (2010) és Molnár Dóra (2004), továbbá a kapusok Kármán Zorán (2015) és Solti Ádám (2008). személyében. Az alsó szekció díjazottjai: Farkas Patrik (2018), Heigl Zalán (2017), Balogh Botond (2016), Czakó Benedek (2015), Szabó Milán (2014).

A program felénél a Váci Mihály Katolikus Általános Iskola 2.b osztálya vehette birtokba a színpadot. Az iskolás növendékek remekbeszabott produkcióval kápráztatták el a nagyérdeműt.

Az iskolások műsora után folytatódhatott a díjátadás. Czakó Milánt (2013), Borhi-Bodócs Botondot (2012), Zsemle Zsombort (2011), Kovács Dávidot (2010), Czakó Milánt (2009), Udvari Mátyást (2008), Lengyel Mátét (2007), Vidor Balázst (2006), valamintTurza Balázst (2005) is a színpadra szólították!

A díjazottak egytől egyig egyéni zenére vonulhattak fel a színpadra, külön-külön egy rövid jellemzés is hallható volt róluk, illetve párhuzamosan egy-egy fényképes dia is ki volt vetítve, ahol az érintett játékosokat lehetett látni.

A program zárásaként Vinacsek Ivett és tehetséges táncosai varázsolták el a nagyérdeműt látványos koreográfiával tarkított előadásukkal!

A díjak, oklevelek, ajándékok átadásában Dorner Gábor (Nagykáta Város polgármestere), Agócs Pál (Nagykáta Város alpolgármestere), Lisztes Krisztián (egykori 49-szeres válogatott labdarúgó), Kelemen István (a Nagykáta SE elnökségi tagja), valamint Németh István (a Nagykáta SE szakmai vezetője) működtek közre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nagykáta Város Önkormányzatának, a Nagykáta Városi Strandnak, a Nagykátai Művelődési Központnak, valamint Simon Tamásnak, és Simon Eszternek, hogy a segítségünkre voltak a rendezvény sikeres megvalósításában!

GALLAI GERGŐ, a Nagykáta SE alelnöke: – Idén második alkalommal rendezte meg egyesületünk az Év Nagykátai Labdarúgója Gálát. Az elmúlt év rendezéséből sokat tanultunk, az utóbbi két hónapban, amíg az eseményt szerveztük, ezeket hasznosítottuk is, s úgy gondolom sikerült előre is lépnünk, de mindig van hova fejlődni! Külön öröm volt számomra, hogy elfogadta meghívásunkat és gálánkon aktív résztvevő volt Lisztes Krisztián, egykori kiváló labdarúgónk is! Úgy gondolom, Krisztián jelenléte további pozitív töltetet adott díjazottjainknak, az ő játékos karrierje sokak számára mind a mai napig példa lehet! Hálásan köszönöm kollégáim és támogatóink segítségét, s így együtt sikerült az eseményt ilyen magas színvonalon megrendeznünk! A munka minden perce megérte, hiszen látva a gyerekek arcát, amikor a díjat átvették, vagy fényképezkedtek a családtagokkal és Krisztiánnal igazán felemelő volt! Szívből gratulálok valamennyi díjazottnak, csak így tovább! Jövőre folytatás!

KELEMEN ISTVÁN, a Nagykáta SE elnökségi tagja: – Nagy büszkeséggel tölt el, hogy részese lehettem ennek a rendezvénynek. Azt gondolom a tavalyi első gálát sikerült felülmúlni, de természetesen nem állunk meg már most arról beszélgettünk miben lehet jövőre fejlődni, mert az nem kérdés, hogy folytatjuk ezt a remek rendezvényt. Külön öröm, hogy idén is ismét megtelt a kultúrház, ami szerintem szintén egy jó visszacsatolás nekünk. Itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött, polgár mester úrnak és a képviselőtestület tagjainak egyaránt. Külön köszönet Lisztes Krisztiánnak, aki számomra is nagy örömet okozott. Összességében nagyszerű rendezvény volt, ami egy picit ismét megmozgatta a nagykátai lakosokat, hiszen a facebookon folyamatosan köszönnek vissza szülők, gyerekek és nagyik képei. Köszönöm minden kollégának a segítséget, gratulálok a díjazottaknak. Hajrá, Nagykáta!

NÉMETH ISTVÁN, a Nagykáta SE szakmai vezetője: – Örülök, hogy a tavalyi gondolat után idén második alkalommal tudtuk azon játékosainkat díjazni, akik a legnagyobb fejlődésen mentek át, úgy, hogy személyiségükkel társaikat inspirálták, teljesítményükkel nem csak kollégáim, de a szakma fentebbi polcain szereplő szakemberek elismerését elnyerték. 18 olyan sportoló kapott díjat, aki időt, energiát nem sajnálva dolgozott szorgalmasan a mindennapokban, azért, hogy álmait kövesse. Szerettük volna mindezt díjazni. Külön köszönetet szeretnék mondani a Ferencvárosi TC legendájának, id. Lisztes Krisztiánnak, aki az eseményhez való hozzáállásával, nyitottságával nem csak emelte annak színvonalát, de valamennyi összegyűlt számára örök emléket adott! Köszönöm a kollégáim szemléletét, a segítőkészségét, hogy ilyen rangos rendezvényt tudhatunk magunk mögött! Gratulálok valamennyi díjazottnak, és bízom abban, társaikra még motiválóbb hatással lesznek! 

Az eseményen készült fotókat albumba rendezve, melyek Simon Tamásnak köszönhetőek IDE kattintva tekinthetik meg, míg az eseményen is levetített prezentáció diáit ITT tekinthetik meg!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya