Friss hírek

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Vármegye I.: tovább tart a vesszőfutás

Április 27-én, szombaton délután a Pest vármegyei I....

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Ezúttal is rendkívül sikeres volt a Szedd ’Káta, Szedd!

Április 26-án, pénteken reggel újra...

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Április utolsó hétvégéjén kerül sor a...

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Vármegye I.: a dunavarsányi túra következik

Április 27-én, szombaton délután Dunavarsány...

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Korosztályos eredmények a hétvégéről

Április 19. és 21. között újra pályára...

Téli Női Teremtorna: Bronzéremmel zártunk!

Február 3-án, szombaton öt csapat részvételével, közel két év után felnőtt női tornát rendeztünk a Nagykáta Városi Sportcsarnokban. Február első szombatján, izgalmas, kiélezett mérkőzések zajlottak három órán át a Hosszútó utcában.

A folyamatos körmérkőzések 16 percesek voltak, a 30 találatot hozó versenyen voltak kiélezettebb találkozók, akadtak olyan összecsapások, ahol fordulatokkal és gólokkal és helyzetekkel teli játékot láthattak a kilátogató szurkolók, nézők.

A torna valamennyi eredménye IDE kattintva tekinthetőek meg.

A Téli Női Teremtorna végeredménye:
1. Tehetség SE 10 pont
2. Alsónémedi SE 9 pont
3. Nagykáta SE 5 pont
4. Aranyszarvas SE 4 pont
5. Üllői SE 0 pont

A torna gólkirálynője:Turza Melitta (Tehetség SE) – 6 találattal;

A torna legjobb játékosa:Horváth Vivien (Alsónémedi SE);

A torna legjobb kapusa:Fegyverneki Kinga (Nagykáta SE).

A női csapat mestere, Lovasi Balázs így tekint vissza a hazai rendezésű eseményre: – Először is köszönöm a segítséget a szervezésben részt vevő edzőknek, a csapatoknak, hogy elfogadták a meghívást a tornára. Voltak szép mérkőzések, ügyes kvalitások, szép együttműködések, de összességében sportszerű mérkőzéseket láttunk. Nekünk ez a nap a kis célok betartása mellett, az együttes védekezés erősítése, átmenet reagálása, zóna védései voltak kiemelve, rá biztosítással. Támadásaink igen szerények voltak, önbizalom hiány mutatkozott meg erősen, erre sajnos ráment az első kettő mérkőzés utána szépen megérkeztünk a tornára és végül érzésem szerint reális, de részben viszont nagyon is megbecsülendő harmadik hely lett a vége. Két gólt kapni (ami végül a legkevesebb lett) egy ilyen tornán, jó csapatok ellen jobban felértékeli a fentebb írt célokat és a játékosok is érezték, hittek magukban a torna végére főleg, kellő mennyiségű melót tettek bele, amivel bizakodó a folytatás, de nem szabad úgy pályára lépni a jövőben, hogy lealacsonyítod saját magadat fejben, mert akkor az egyéned sérül, utána a csapat rész, ezen meccsek mehetnek el. Azonban úgy kell pályára lépünk a jövőben, hogy nem azt nézzük, hogy ki az ellenfél és hány meccset játszott korábban itt és ott mert ott abban a percben az, nem számít, minden meccs más, hanem inkább az adott meccsen a legjobban teljesítő formádat vidd fel, hogy a csapatnak legyél hasznos tagja. Ezért mindenképpen gratulálok a hölgyeknek az utolsó két meccsen nyújtott melóért, ott már egységességet adtak vissza. Fegyverneki Kingának pedig a különdíjhoz szintén gratulálok!

FTC partner

Toborzó

Sportszelet

NSE TV

Következik

Pest vármegyei I. osztály

Nagykáta - Dunaharaszti
2024/05/04
16:30

Sikerek

9 Pest megyei
bajnoki cím

1 Pest megyei
kupagyőzelem

Időjárás

booked.net

facebook

TAO-program


Műfüves pálya